Follow Sony Srbija

Iskusite beskompromisan zvuk visoke rezolucije sa Sony slušalicama najnovije generacije

Press release   •   Jan 09, 2018 11:10 -12

Vrhunski zvuk za prefinjeno uho

Ako ne pristajete na kompromise kad je reč o kvalitetu zvuka, ove slušalice su definitivno za vas. Proširujući još više svoja dostignuća na polju zvuka visoke rezolucije, one su kompatibilne za reprodukciju frekvencija do 100 kHz, a mogu i da se pohvale novom razvijenom 40mm HD upravljačkom jedinicom, tako da korisnik može da uživa u punom propusnom zvuku. Na raspolaganju su i dijafragme obložene aluminijumom sa premazom od polimera tečnog kristala, koje razlikuju svaku nijansu zvuka uz savršenu reprodukciju. Model 1AM2 ima i Fibonačirešetku za podršku ultra-visokih frekventnih opsega, kao i srebrno obloženi OFC kabl (od bakra bez kiseonika) za manji gubitak signala prilikom prenosa. Jedna od prednosti je i uravnoteženi priključak od 4.4mm, kao i standardni od 3.5mm za naprednu upotrebu. Ovaj par slušalica može da se pohvali unapređenim funkcijama u odnosu na model MDR-Z1R Signature serije, a prati isti smer zvuka.

Udobnost je ključna

Model je lakši od svog prethodnika – što je velika prednost bilo da nosite slušalice u svom domu ili dok ste u pokretu. Uživaćete u jastučićima za uši posebno dizajniranim za dugotrajnu udobnost jer ćete moći duže da ih nosite. Luksuzni i udobni sintetički jastučići napravljeni su od poliuretanske pene niske otpornosti.

Model 1AM2 je predstavljen u crnoj i srebrnoj boji i odiše suptilnom elegancijom.

Tesna saradnja sa Kimber Kable prilikom dizajniranja

U paketu sa slušalicama su i dva kabla, jedan standardni, a drugi za uravnoteženo povezivanje od 4,3 mm. Međutim, ako ozbiljno želite da povećate kvalitet zvuka koji slušate, Sony takođe nudi Kimber Kable® koji se savršeno uklapa sa modelom 1AM2. MUC-S12SB1 Kimber Kable® je kompatibilan sa ovim i drugim pojedinačnim izlazima za slušalice. Dakle, ako tražite kompatibilnost uravnotežene veze između Walkman uređaja i Sony slušalica, vaša misija je završena.

Cena modela MDR-1AM2 će iznositi oko 250 evra, a u prodaji će se naći početkom aprila.

Cena kabla MUC-S12SB1 iznosiće oko 200 evra, a moći će da se kupi na proleće 2018.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovde:MDR-1AM2.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.