Follow Sony Srbija

Kompanija Sony donosi budućnost u srce Evrope

Press release   •   Feb 22, 2018 13:09 -12

Predstavljanje Sony 4K HDR OLED BRAVIA AF8 televizora

Najnovija tehnologija i digitalni trendovi kompanije Sony predstavljeni su po prvi put u srednjoj Evropi.

Prefinjen kvalitet slike sa minimalnim otiskom

Pripremite se da iskusite najimpresivniji i najrealističniji kvalitet slike novog 4K HDR OLED BRAVIA AF8 televizora. Nova OLED linija dolazi sa novorazvijenim 4K HDR procesorom slike X1™ Extreme, koji nudi najkvalitetniju sliku i omogućava gledaocima da u potpunosti uživaju u scenama brze filmske akcije i sportskim prenosima. Jedinstvena tehnologija Acoustic Surface™ omogućava da se zvuk emituje direktno sa TV ekrana.

Sve najnovije serije televizora BRAVIA prate jedinstvenu percepciju kompanije Sony - „Deo života“, pružajući proizvodima njihovo jače „skulpturalno“ prisustvo, uz istovremeno harmonično uklapanje u moderne enterijere dnevne sobe, bez obzira na veličinu. Topli tonovi srebra, zaobljene ivice i elegantan dizajn podnih ploča sa ugrađenim zvučnicima i integrišućim kablovima omogućavaju televizorima kompanije Sony da se u potpunosti uklope u okruženje, dopunjujući estetiku vašeg doma.

HT-XF9000 soundbar se prelepo uklapa uz vaš BRAVIA XF90 televizor i podržava najnovije audio formate, kao što su Dolby Atmos® i DTS:X™. Opremljeni vrhunskim sistemom Vertical Surround Engine kompanije Sony, prednji zvučnici samostalno proizvode trodimenzionalnu akustiku.

Zabavite se gde god da se nalazite

WF-SP700N prave bežične slušalice za potiskivanje buke obezbeđuju jedinstveni kvalitet zvuka koji podržava aktivan način života, poseduju vodeću industrijsku NC tehnologiju, a funkcionalnost otpora na prskanje (IPX4) pruža mogućnost da ih nosite sa sobom gde god želite. Ove slušalice takođe nude poznatu zvučnu tehnologiju kompanije Sony EXTRA BASS™ koja će muzici koju slušate dati dublje tonove i snažniji bas za poboljšanje performansi, čak i dok igrate brejkdens.

Slušajte muziku u radijusu od 360 stepeni

Organizujte zabavu godine sa jednim od najnovijih audio sistema velike snage kompanije Sony i ispunite sobu muzikom. Ovakvi audio sistemi velike snage u jednoj kutiji šire zvuk svuda po prostoriji zahvaljujući ugrađenom Spread Sound generatoru. Model V81D poseduje 360° LIVE SOUND, a karakterišu ga i svetiljke sa radijusom od 360° koje obasjavaju čitavu prostoriju i stvaraju savršenu atmosferu. Kako biste dodatno začinili zabavu, vaši prijatelji mogu da se povežu sa uređajem pomoću opcije Wreless Party Chain, koja omogućava povezivanje i do 50 kompatibilnih uređaja.

Izrazite svoju kreativnost sa kompanijom Sony

Sony će takođe predstaviti svoju najnoviju liniju uređaja za digitalnu fotografiju, koja korisnicima omogućava snimanje glavnih turističkih atrakcija Beča, sa izvanrednim kvalitetom fotografije, kao što su carska palata Šenbrun i Veliki točak u zabavnom parku Prater. Ako vas zanima austrijska kuhinja, pomoću modela fotoaparata Sony α7R III ili X3000R Action Cam, možete da snimite bečku šniclu za svoj gastronomski vlog.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.