Follow Sony Srbija

Kompanija Sony predstavila dve nove serije 4K HDR televizora

Press release   •   Apr 03, 2018 12:11 -12

Sony XF70

Spoj različitih tehnologija u seriji XF83 boje i kontrast čini stvarnijim, omogućava čistiju sliku i smanjuje šum na ekranu, izoštrava i uvećava sliku kako bi se videli dodatni detalji. Uz napredne glasovne komande i Android TV™, XF83 4K HDR serija televizora omogućava trenutni pristup filmovima, TV emisijama i hiljadama aplikacija, a može se koristiti i kao uređaj za igranje igrica.

Ljubitelji televizije mogu da uživaju u hit emisijama i filmovima na platformama kao što su Google Play Movies i TV, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube i drugim. Televizori serije XF83 4K HDR uokvireni su uskim aluminijumskim ramom, i imaju pametno postolje koje omogućava da svi kablovi budu osigurani i sakriveni.

XF70 serija donosi 4K HDR iskustvo u četiri veličine ekrana (43, 49, 55, 65 inča) kako bi se prilagodili različitim postavkama dnevne sobe. Zahvaljujući 4K X-Reality PRO tehnologiji, poboljšani su detalji i jasnoća što unapređuje ukupni kvalitet slike. Televizori serije XF70 imaju ugrađeni internet pretraživač i savršeni su za uživanje u emisijama i filmovima preko popularnih aplikacija za strimovanje sa trenutnim pristupom, kao što su Netflix i YouTube[i], kao i najboljim igricama na konzolama PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro, a svi sadržaji prikazuju se u živopisnoj i detaljnoj HDR rezoluciji. Kao i XF83,serija XF70 ima pametno dizajnirani stalak za sakrivanje kablova set-top box uređaja ili Blue-ray plejera.

Sony XF70 biće dostupan u Srbiji od juna, a XF83 od jula 2018. godine.

Za više informacija posetite veb-sajt Sony.rs:

XF83: https://www.sony.rs/electronics/televizori/xf8305-series

XF70: https://www.sony.rs/electronics/televizori/xf7000-series

[i]Specifikacije za daljinsko upravljanje se razlikuju u zavisnosti od države i modela televizora.

Google, Android TV i druge srodne oznake i logotipi su zaštitni znaci Google LLC-a.

Amazon, Amazon Prime Video i slični logotipi su zaštitni znaci Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.