Follow Sony Srbija

Kompanija Sony predstavila novu VCT-SGR1 dršku za snimanje

Press release   •   Jun 18, 2018 10:13 -12

Sony VCT-SGR1

Kompanija Sony predstavila je VCT-SGR1, novu prilagodljivu i kompaktnu dršku za snimanje, koja najbolje odgovara serijama fotoaparata RX0 i RX100[i].

Idealna za snimanje vlogova, fotografisanje na putovanjima i snimanje videa, autoportreta i još mnogo toga, nova VCT-SGR1 je vertikalno orijentisana drška za snimanje koja se povezuje sa Sony fotoaparatima serija RX0 i RX100 preko Multi/Micro USB priključka. Izuzetno je kompaktna i lagana, i omogućava podešavanje gornjih uglova do 70 stepeni i donjih do 100 stepeni za snimanje iz različitih perspektiva, visokih i niskih uglova i autoportreta.

Na vrhu drške je nekoliko dugmića uključujući otvaranje zatvarača, REC stop/start i funkciju zumiranja[ii], koji olakšavaju kontrolu i desnom i levom rukom. Dodatno, donji deo drške može biti raširen i korišćen kao tronožac, što je čini savršenim dodatkom za grupne fotografije ili snimanje u uslovima slabog osvetljenja kako bi se izbeglo podrhtavanje fotoaparata prilikom snimanja pri sporijim brzinama zatvarača.

Nova VCT-SGR1 drška za snimanje biće u prodaji od jula u Evropi, a približna cena iznosiće 120 evra.

[i] Kompatibilne sa DSC-RX0/RX100M2/RX100M3/RX100M4/RX100M5/RX100M6/HX90V/HX90/HX80/HX60V/HX60 /HX50V/HX50/WX500.

Za informacije o kompatibilnosti fotoaparata posetite Sony stranicu za podršku https://www.sony.net/dics/sgr1/

[ii] Zoom kontrolna funkcija nije dostupna za modele koji nemaju opciju zumiranja.

Ažuriranje firmware-a za Clear Image Zoom za RX0 zakazano je za jesen 2018. godine.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.