Follow Sony Srbija

Ozbiljan zvuk, ali elegantan i tanak dizajn novog kompaktnog Sony soundbar uređaja

Press release   •   Jan 09, 2018 12:22 -12

Tanki, elegantni soundbar sa ugrađenim pojačalom i podrškom Dolby Digital kodeka, stvara zvuk u vašoj dnevnoj sobi koji ne možete ni sa čim da uporedite. Uprkos kompaktnoj veličini, kad se uključi S-Force PRO Front Surround dobijate efekat kao da ste okruženi zvučnicima – ali bez kablova svuda po sobi.

Jednostavno povezivanje

Čineći prostor čistim i urednim, SF200 se jednostavno povezuje sa televizorom preko optičkog kabla HDMI ARC ili preko Bluetooth[1] veze. Takođe, može bežično da se poveže i sa drugim pametnim uređajima pomoću Bluetooth tehnologije. Za situacije u kojima želite brzo da se povežete i odmah pustite pesmu, SF200 ima praktičnu alternativnu karakteristiku - USB ulaz koji omogućava povezivanje uređaja i jednostavnu reprodukciju.

Savršen spoj

SF200 je „sve u jednom“, elegantno rešenje koje se uklapa u enterijer, a ne ugrožava kvalitet zvuka. Savršen za manji životni prostor, soundbar uređaj će se lako uklopiti na polici ili komodi, smeštenoj ispred ili pored TV-a. Uređaj je dostupan u ugalj crnoj boji (HT-SF200) i krem beloj (HT-SF201).

Cena modela HT-SF200 i HT-SF201 iznosiće oko 250 evra, a u prodaji će se naći već krajem februara/početkom marta 2018.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovde:HT-SF200/HT-SF201.

[1]Kod BRAVIA modela televizora koji podržava Bluetooth neophodno je imati A2DP (Napredni profil distribucije zvuka).

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.