Follow Sony Srbija

Pokrenite žurku godine sa novim Sony audio sistemima velike snage

Press release   •   Jan 09, 2018 13:02 -12

Žurka „u kutiji“

Ovi audio sistemi velike snage, koje odlikuje dizajn sa jednom kutijom proširiće moćne zvuke oko prostorije, a zahvaljujući integrisanom Spread Sound generatoru[i] - oni će biti centar vašeg prostora za zabavu! Model V81D odlikuje LIVE SOUND funkcijau opsegu od 360 stepeni, model V71D, takođe, karakteriše LIVE SOUND režim rada, dok oba modela odlikuju dinamični svetlosni efekti od 360 stepeni koji osvetljavaju prostoriju i stvaraju savršenu atmosferu. Funkcija upravljanja pokretom ruke omogućiće vam da budete DJ, kao i da vašu dnevnu sobu pretvorite u klub.

Novi TAIKO režim rada[ii], kako samo ime simbolično označava na japanskom jeziku, omogućava vam da koristite svoj audio sistem velike snage u jednoj kutiji kao bubanj. Dajte „lični pečat“ svojim omiljenim pesmama dodirom panela kako biste uživali u različitim mogućnostima zvuka bubnja. Na raspolaganju je i funkcija upravljanja pokretom ruke kako biste uživali u brojnim uzorcima virtuelnih instrumenata. TAIKO režim rada može biti i igra, u kojoj dodirnete ritam i takmičite se sa svojim prijateljima za najbolji rezultat.

Impresionirajte prijatelje

Modeli V81D, V71D i V41D sa svojim jedinstvenim interaktivnim funkcijama imaju mogućnost da privuku i okupe ljude zajedno. Uz pomoć funkcije „Party King“ preko profila na društvenim mrežama možete svima da javite da se super provodite. Uz prateću aplikaciju „Fiestable“, možete da se pohvalite svojim moćnim kućnim audio sistemima zahvaljujući novom dugmetu za objavu na društvenim mrežama.

Osim toga, možete da osvojite sertifikat „Party King“ i učestvujete u daljem rangiranju. Što više učestvujete, to će vaša pozicija biti bolja na rang listi!

Povežite snažan zvuk, kao i prijatelje, sa funkcijom Wireless Party Chain, koja sada može povezati do 50 kompatibilnih sistema zajedno. Ta opcija je na raspolaganju i za više različitih uređaja, pa se moć DJ-a može preneti povezivanjem nekoliko pametnih telefona sa zvučnikom, tako da svako jednostavno može da pusti svoju omiljenu pesmu.

Tri definitivno nisu gužva sa M60D

Kompanija Sony razvila je i novi „3-box“ model oličen u audio sistemu M60D. Ovaj model postiže impresivan i poboljšan nivo zvučnog pritiska, sa visokim pojačivačem snage, koji će oživeti svaki događaj. Ovaj sistem takođe odlikuju zvučnik i glavni svetlosni efekti koji će dodatno „pokrenuti“ atmosferu. Konačno, uživajte u muzici sa bilo kog izvora, bilo da je to CD, DVD, USB, Bluetooth veza, mikrofon i ulaz za gitaru, kao i HDMI OUT (ARC), kako biste poboljšali vašu zabavu pomoću ekrana.

  • Model MHC-V41D biće dostupan od aprila 2018. godine po ceni od približno 420 evra.
  • Model MHC-V71D biće dostupan od aprila 2018. godine po ceni od približno 600 evra.
  • Model MHC-V81D biće dostupan od aprila 2018. godine po ceni od približno 700 evra.
  • Model MHC-M60D biće dostupan od aprila 2018. godine po ceni od približno 450 evra.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovde: MHC-V81D, MHC-V71D, MHC-V41D, MHC-M60D.

[i]Modeli V71D i V81D.

[ii]Modeli V71D i V81D.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.