Follow Sony Srbija

Pokrenite žurku sa novim Sony EXTRA BAS bežičnim zvučnicima

Press release   •   Jan 09, 2018 13:04 -12

Novi LIVE SOUND režim rada

Kvalitet zvuka ovih zvučnika u potpunosti će ukrasti „šou“, zahvaljujući trodimenzionalnom muzičkom iskustvu koje će vam pružiti osećaj da ste na muzičkom festivalu, na kome muzičari nastupaju samo za vas. Ovo je omogućeno kombinacijom novog procesora digitalnih signala (DSP - Digital Signal Processor) i ugaonog zvučnika koji obezbeđuju LIVE SOUND režim rada. Sa ovim režimom možete da osetite širenje zvuka i vertikalno i horizontalno. Osim toga, ovi zvučnici su dizajnirani da održe i fokusiraju se na dubok bas i punch bas, koji savršeno podržavaju jači zvuk bas muzike, kao što su elektronska, grime i hip-hop.

SonyEXTRA BASS asortiman, obogaćen sa tri nova zvučnika, sada je bolji nego ikada, dugotrajniji i još pogodniji za različite prilike.

Dugotrajnost novih funkcija

Novi dizajn materijala koji dolazi u pet boja dodatno potvrđuje da su zvučnici snažni i jednostavni za održavanje. Ovi moćni zvučnici otporni su na vodu i prašinu sa rejtingom IP67, i zaštićeni od rđe, što znači da možete uživati u njihovom zvuku na plaži, pored bazena ili ih čak staviti u blato bez brige da ćete ih oštetiti!

Osmislite svoju žurku

Neka zvučnik bude domaćin i zabavlja vaše prijatelje uz novu, razigranu funkciju „Party Booster". Zvučnik može da se koristi kao instrument, a može da detektuje i „dodir“ iz pet različitih pravaca zahvaljujući ugrađenom akcelerometru koji generiše reakciju zvuka i osvetljenja. To stvara jedinstveno iskustvo zabave sa mnogo interaktivnih mogućnosti, a sve što treba da uradite je da dodirnete i uživate!

Sva svetla

Linijsko osvetljenje, stroboskopsko svetlo i osvetljenje zvučnika odlikuju model XB41 koji će oživeti bilo koju atmosferu prilagođavajući se muzici koju volite i stvarajući osećaj da ste na festivalu ili u omiljenom klubu. Model XB31 ima raznobojno linijsko i stroboskopsko svetlo, dok zvučnik XB21 ima jednobojno linijsko svetlo. Osvetljenje u paru sa zvučnim funkcijama omogućiće vam da uz malo truda priredite noć za pamćenje.

Novi Wireless Party Chain

Po prvi put, sada možete da postignete još snažniji bas zvuk, povezivanjem do 100 kompatibilnih (SRS-XB41/31/21) zvučnika. Možete ih povezati u sobi ili izgraditi zid kako biste kreirali moćno i izvrsno EXTRA BASS iskustvo zvuka zajedno sa svim vašim prijateljima.

Oni su bežični i dizajnirani tako da ih možete ručno nositi gde god poželite. Uz takvu kompaktnost i 24-časovno trajanje baterije[i][ii], moćni EXTRA BASS zvuk možete imati bilo gde, a zabava može da traje celo veče.

Bežični zvučnik SRS-XB41 dolazi u crnoj, beloj, tamnocrvenoj i tamnoplavoj boji, i biće dostupan u Evropi od aprila 2018. godine po ceni od približno 230 evra.

Bežični zvučnik SRS-XB31dolazi u crnoj, beloj, dve nijanse crvene, dve nijanse plave i dve nijanse žute boje, i biće dostupan u Evropi od aprila 2018. godine po ceni od približno 170 evra.

Bežični zvučnik SRS-XB21dolazi u crnoj, beloj, crvenoj, plavoj i žutoj boji, i biće dostupan u Evropi od aprila 2018. godine po ceni od približno 120 evra.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovde:SRS-XB41, SRS-XB31, SRS-XB21.

[i] 24-časovno trajanje baterije odlikuje modele XB41/XB31, dok trajanje baterije kod zvučnika XB21 iznosi 12 sati.

[ii]Kada je osvetljenje isključeno u Standard režimu rada. Navedeno vreme se može razlikovati zbog temperature okoline i uslova korišćenja.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.