Follow Sony Srbija

Srpski fotograf Ivan Vuknić u konkurenciji za nagradu na prestižnom takmičenju Sony World Photography Awards 2018

Press release   •   Feb 28, 2018 11:15 -12

Fotografija "Stolice" autora Ivana Vuknića

Dvadesettrogodišnji Vuknić iz Novog Sada, istakao se fotografijom „Stolice“, savršenom crno-belom kompozicijom gomile starih stolica. Kroz prizmu svog objektiva Vuknić predmetima i pojavama iz svakodnevice daje novu privlačnost.

Na 11. izdanje jednog od najraznovrsnijih fotografskih takmičenja na svetu pristiglo je rekordnih 320.000 fotografija autora iz preko 200 država. Međunarodna selekcija radova prikazala je ogromnu raznolikost fotografija u pogledu žanrova, stilova i tema u četiri kategorije: profesionalnoj, otvorenoj, kategoriji za mlade fotografe i studentskoj kategoriji.

Rad fotografa koji su ušli u uži izbor i pohvaljeni biće predstavljen u okviru izložbe Sony World Photography Awards 2018 u Londonu od 20. aprila do 6. maja. Pobednici otvorene kategorije biće proglašeni 20. marta, dok će Fotograf godine i pobednici u profesionalnoj kategoriji biti poznati 19. aprila 2018.

Sony je vodeći svetski proizvođač u oblasti audio, video, gejmerske, komunikacione, informacione i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem na polju muzike, filmova, interaktivne zabave kao i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućava da bude lider na svetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. marta 2018. godine, kompanija Sony je uspela da ostvari konsolidovani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalni veb sajt: http://www.sony.net/

Attached Files

Word document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.